IMPACT:45
WORKSHOPS

“Hoe is het met je?” Zeg eens eerlijk: welk antwoord geef jij als mensen dit aan je vragen? Mogen we een gok doen? Waarschijnlijk: “Ja, druk”. Van volle mailboxen, een strak-geplande zaterdag tot aan aanhoudende meldingen op je telefoon: we razen maar door. Het is tijd om stil te staan! Om even naar binnen te keren. Impact:45 geeft verschillende workshops om jou op weg te helpen naar een beter leven. Bekijk hieronder het aanbod.

WORKSHOP STRESSMANAGEMENT 9 MEI 2023

De eerste workshop was een groot succes! Vandaar een nieuwe datum om met nog meer mensen deze waardevolle workshop te delen. 

Wat is stress? Hoe herken je stress bij jezelf? Wanneer heb je te maken met gezonde spanning en wanneer gaat het ten koste van je fysieke en/of mentale gezondheid? Tijdens de workshop Stressmanagement op dinsdag 9 mei leer je alles over stress, krijg je inzicht in jezelf en ontvang je tips & tricks om hier beter mee om te gaan. Niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook om de mensen uit je omgeving beter te begrijpen. De workshop duurt 2x :45 minuten, van 19:30uur tot 21:00uur. 

De investering? 20 euro voor niet – leden en 15 euro voor leden van Impact:45.

Maximale groepsgrootte van 10 personen. 

Wees er snel bij want vol=vol 

Heb je behoefte aan meer diepgang? Dan is het 10-weekse vitaliteitsprogramma iets voor jou! Sla je de stress liever van je af? Bekijk dan ook eens onze bokszaktraining.

WORKSHOP STRESSMANAGMENT AANVRAGEN

Geïnteresseerd in de workshop Stressmanagement. Schrijf je snel in via het onderstaande formulier. Bevestiging voor volgt via de mail.