Contact

Batman & Robin, Bassie & Adriaan en Bonnie & Clyde: stuk voor stuk iconische duo’s. De één kan niet zonder de ander. Zo is het met jouw gezondheid eigenlijk ook.

Om optimaal in het leven te staan, is het belangrijk om aan zowel je fysieke als mentale gezondheid te werken. Bundel je deze krachten? Dan maak je jezelf écht sterker. Daarom biedt Impact45 vanaf februari 2023 vitaliteitsprogramma’s. Een traject van tien weken waar gespreksvoering, ademhaling en fysieke activiteit worden gecombineerd.

WAAROM dit programma?

Je wil veranderen. Een beter leven. Niet voor even, maar voor altijd. Je hebt misschien al van alles geprobeerd, maar toch val je steeds weer terug in oude patronen. Tijdens het 10-weekse vitaliteitsprogramma helpen verschillende coaches jou op zowel fysiek als mentaal vlak. Beide beïnvloeden jouw weg naar een beter leven.

De focus ligt op een structurele aanpak die gebaseerd is op de best mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Geen quick fixes, maar een duurzame verandering in jouw leefstijl.

Hoe ziet dit Programma eruit?

Een vitaliteitsprogramma duurt tien weken en vindt één keer per week plaats. Dag en tijden worden nader bekend gemaakt. Je komt op locatie samen met een groep van maximaal acht personen. Door middel van gespreksvoering, ademhaling en bewegen gaan we terug naar jouw kern.

Wie ben je? Wat is je doel? Waar wil je vanaf? Welke waarden streef je na? Hoe staat het met jouw fysieke en mentale gezondheid? En bovenal: hoe kun jij structureel werken aan beter leven?

GEEN
ZWEVERIG GEDOE

Impact maak je samen. We strooien niet alleen met mooie quotes, maar geven jou juist de tools om aan de slag te gaan. Je werkt aan inzicht en bewustwording, dit doen we volgens de 4F’s.

Hierbij kijk je naar de vier kernkwadranten voor een vitaal leven: escapisme, coping, passie en zingeving. Met elkaar nemen we elk kwadrant onder de loep en werken we aan concrete handvatten. Wil jij naast dit programma nog meer mogelijkheden aangrijpen? Of na het afronden hiervan doorpakken? Dit kan tijdens bokszaktraining en verschillende workshops.

DAAROM vitaliteitsprogramma’s
SCHRIJF JE DIRECT IN

Wil je veranderen en ben je enthousiast geworden over de vitaliteitsprogramma’s? Schrijf je dan via onderstaand formulier direct in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.