Contact

Geld verdienen terwijl je sport? Het kan tijdens de bootcamptraining van Impact:45 in Woerden! In slechts 45 minuten werk jij aan jezelf én je portemonnee.

WAAROM
BOOTCAMPTRAINING?

De bootcamptraining in Woerden is een effectieve en uitdagende manier om jouw kracht- en conditie te verbeteren. Onze professionele trainers leren je hoe je het beste kan bewegen en helpen je alles uit jezelf te halen.

De bootcamptraining is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wat je niveau ook is, je traint om je spieren te versterken, conditie op te bouwen en fitter te worden. Bootcamp is een leuke en uitdagende manier om te sporten.

45
MINUTEN

Ja, je leest het goed. 45 minuten: dat is alles wat je nodig hebt om aan je fysieke en mentale gezondheid te werken. Bij Impact:45 draait het om effectief en doelgericht trainen. Je start altijd met een warming-up, waarna je verschillende oefeningen zal doen in circuit-vorm. Na de oefeningen is het tijd voor de cooling down.

De bootcamptrainingen vind op donderdagochtend 08:30uur plaats. Zo pak je de morgen voor jezelf en kun je na een effectieve training lekker aan de dag beginnen.

MEER TRAINEN =
MEER KORTING

Twijfel je nog? Impact:45 is dé gym in Woerden waar je beloond wordt voor je work-out. Om jou te motiveren ontvang je na elke work-out één euro korting, fysiek in je hand. Waarom? Zo gaat sporten een nieuwe gewoonte worden.

De beloningsstructuur in de hersenen wordt door deze actie namelijk extra geprikkeld. Je hebt dus zelf in de hand wat jouw abonnement per maand kost. Een goede stok achter de deur om te starten met trainen en het ook vol te houden.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.