Contact

VEELGESTELDE
VRAGEN

Het kan natuurlijk zijn dat je nog wat vragen hebt over ons aanbod. Hieronder tref je de meest gestelde vragen. Heb je toch nog een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op.

Hoe werkt jullie korting precies van één euro per training?

Als je een work-out doet bij Impact:45 krijg je fysiek één euro terug na elke training. Deze euro's kan je sparen in je eigen spaarhuis die je van ons krijgt. Hierdoor wordt de beloningsstructuur in de hersenen extra geprikkeld. Jouw extra motivatie om weer te komen sporten.

Wordt de korting in mindering gebracht op het maandbedrag als dit wordt afgeschreven?

Nee, de korting krijg je fysiek terug in euro’s wanneer je een training hebt gedaan en gaan in jouw eigen spaarhuis. Veranderen is volhouden en dat stimuleren we graag.

Wat is jullie opzegtermijn?

We hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Krijg je ook één euro terug als je twee trainingen op dezelfde dag doet in de toekomst?

Ja zeker! Als je meerdere trainingen doet op een dag, krijg je per training één euro terug. We belonen je graag extra dat je werkt aan je fysieke en mentale gezondheid.

Welke abonnementen bieden jullie aan?

We hebben een 1x per week abonnement of een onbeperkt abonnement. Tof om te weten, dat de abonnementen ook toegang geven tot Boksfit By Voorn (buiten trainen). Daarnaast zijn alle abonnementen maandelijks opzegbaar.

Ik wil mij graag inschrijven voor een training, hoe doe ik dat?

Je kan een gratis proeftraining aanvragen voor een work-out naar keuze.

Is trainen zonder abonnement ook mogelijk?

Ja zeker, we bieden aan strippenkaart aan voor 10 trainingen. Deze is net als bij de abonnementen te gebruiken voor Impact:45 trainingen of Boksfit By Voorn trainingen 

Waar kan ik een abonnement kopen?

We werken met ons eigen boekingsysteem https://by-voorn-impact45.trainin.app je een account aanmaken en in de shop het gewenste product kopen.

Kan ik bij jullie douchen na de training?

Nee, er zijn geen douches aanwezig.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.