KAFEL VOORN

Vitaliteitscoach | Boks- en personal trainer | Sportfysiotherapeut

“Hi! Ik ben Kafel, 32 jaar oud. Zes jaar getrouwd en vader van 2 prachtige dochters. Wellicht ken je mij al van By Voorn. Hier geven we onder andere personal training en Boksfit in de buitenlucht. Inmiddels is dit een hechte community waar het draait om lekker sporten, maar ik merkte iets op: tegenwoordig verwacht de maatschappij veel van ons en verwachten we ook veel van onszelf. Dat is soms best een pittige opgave.

Ik help mensen graag om vitaler te worden. Hoe je dit optimaal doet? Door te focussen op fysieke én mentale gezondheid. Vanuit daar ontstond Impact45. Ik gun mensen graag een beter leven. Daar is verandering nodig. Maar dan wel de soort die je niet voor even vasthoudt, maar voor altijd. Daarom bieden we in deze gym zowel fysieke als mentale activiteiten om écht te veranderen.”

DICO KOPPERS

Bootcamptrainer | Mede-eigenaar FC Pro 

“Hi! Ik ben Dico, 30 jaar oud en ik woon in Woerden samen met mijn vriendin. Wellicht kennen jullie mij als voetballer of van voetbalschool FC Pro, waar ik ook samenwerk met Kafel. Naast voetbal vind ik het ook erg leuk om met mensen te werken aan hun gezondheid. Mijn doel als trainer bij Impact45 is jou te laten ervaren dat je op een leuke manier aan je gezondheid kunt werken doormiddel van bootcamp!

IRMA
VERMEIJ

Yoga docent | Hatha, Yin, Power, Vinyasa, Do-in, Ashtanga en Zwangerschaps yoga 

“Hi! Ik ben Irma, 55 jaar oud. Moeder van een volwassen dochter en zoon. Heel lang getrouwd met Ron en woon in Woerden. Wellicht ken je mij al van diverse andere yoga lessen die ik al vanaf 2010 geef. 

De meest fijne vorm van yoga vind ik Do-in Yoga (een nog niet zo bekende vorm van yoga waar de energie weer helemaal gaat stromen), daarnaast doe ik heel graag de wat intensievere Vinyasa Yoga en is het super leuk om Zwangerschapsyoga te geven. 

Yoga betekent voor mij meditatie in beweging, verbinding van lichaam en geest in het hier en nu, balans en ontspanning, rustig en uitdagend, concentratie en zelfonderzoek.

Ik ben een vroege vogel, hou van wandelen, het liefst in de bergen. 

Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten op de yoga mat bij Impact45.

LEVI
SCHOONE

Bokstrainer | Breathwork instructeur | gecerticifeerd mbit-coach

“Hi! Ik ben Levi, 33 jaar oud. 10 jaar getrouwd en vader van 4 kinderen.

Mijn doel als coach bij Impact45 is jou te laren ervaren dat je op verschillende manieren een positieve mindset kan trainen en dat je door simpele doch effectieve (ademhalings)technieken je focus kan verhogen en herstel kan verbeteren.

Ik zie je graag snel bij Impact45!

ASTRID
VERGEER

Yoga – Pilates docent | Vinyasa flow, Yin Yoga, Stoel-Kantooryoga, Moderne Hatha, Yogilates, Pilates

“Hoi! Ik ben Astrid, 57 jaar oud, trotse moeder van 2 volwassen kinderen en heb 2 katten. Ruim 5 jaar geleden gaf ik mijn eerste les Pilates, ik ontdekte dat ik daarin steeds meer richting Yoga bewoog. 3 jaar geleden ben ik aan mijn reis op het bijzondere en mooie pad van Yoga begonnen. 

De vele voordelen van de beoefening van Yoga, zoals ontspanning, verbinding tussen lichaam & geest, ruimte in je lichaam, balans (her)vinden, wil ik je graag in mijn les laten ervaren en met je delen!

Ik geef met liefde, vanuit mijn gevoel en mijn hart Yoga en Pilates.

 

TIME TO

MAKE AN IMPACT

Impact45 is er voor iedereen die streeft naar een beter leven, maar daar soms een zetje voor nodig heeft. Dit doen we door middel van bokszaktrainingen, workshops en vitaliteitsprogramma’s. Je kiest zelf wat het beste bij jou past. Eén ding is zeker: we werken samen aan het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid. Niet voor even, maar voor de lange termijn.