Contact

Yoga in Woerden

Geld verdienen terwijl je sport? Het kan tijdens de Breathwork training van Impact:45 in Woerden! In slechts 45 minuten werk jij aan jezelf én je portemonnee.

WAAROM
BREATHWORK?

Breathwork is dé training om beter te leren ademen door ademwerk en ontspanning te krijgen in het lijf en hoofd. 

Wil je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven? Stap in onze 45-minuten Ademhalings-sessies! Laat de stress achter je en geef je lichaam precies wat het nodig heeft. Ontdek hoe je door middel van ademhaling je leven meer balans kunt geven. Ervaar dieper rust, verbeterde focus en een sterker gevoel van verbinding met het moment. Neem deze korte, waardevolle pauze voor jezelf en ervaar de kracht van ademhaling: de sleutel naar je zelf.

45
MINUTEN

Ja, je leest het goed. 45 minuten: dat is alles wat je nodig hebt om aan je fysieke en mentale gezondheid te werken. Bij Impact:45 draait het om effectief en doelgericht trainen.

De Breathwork les vind iedere maandagavond plaats om 20.30uur

MEER TRAINEN =
MEER KORTING

Twijfel je nog? Impact:45 is dé gym in Woerden waar je beloond wordt voor je work-out. Om jou te motiveren ontvang je na elke work-out één euro korting, fysiek in je hand. Waarom? Zo gaat sporten een nieuwe gewoonte worden.

De beloningsstructuur in de hersenen wordt door deze actie namelijk extra geprikkeld. Je hebt dus zelf in de hand wat jouw abonnement per maand kost. Een goede stok achter de deur om te starten met trainen en het ook vol te houden.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.