VRIJ
TRAINEN (MEMBERS ONLY)

Bij onze gym bieden we je de ultieme vrijheid om te trainen op jouw eigen manier. Eigen toegang tot de gym. Flexibele trainingsuren, train solo of samen met een maatje uit de community.

WAAROM VRIJ TRAINEN?
  1. Onbeperkte Toegang tot Uitrusting: Onze gym is jouw fitnessspeeltuin, gevuld met apparatuur en ontspanning die je helpen jouw doelen te bereiken. Van kracht- en cardio-apparaten tot vrije gewichten en een functionele trainingsruimte, wij hebben alles om je te ondersteunen.

  2. Flexibele Trainingsuren: De work-outs zijn niet verplicht (wel een heerlijke aanvulling). Bij ons bepaal jij wanneer je komt trainen met ons eigen boekingsysteem. Onze deuren staan 7 dagen in de week voor je open, zodat je altijd kunt trainen op het moment dat het jou uitkomt.

  3. Train Alleen of samen: Vrij trainen betekent keuzevrijheid. Of je nu solo je grenzen wilt verleggen of samen met iemand uit de community wilt zweten, onze gym biedt ruimte voor beide opties. We moedigen de kracht van samen trainen aan, want samen bereik je meer.

  4. Community van Gelijkgestemden: In onze gym train je niet alleen; je wordt onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemden die allemaal werken aan hun doelen. Samen zorgen we voor motivatie en stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf te halen.
GEEN 45
MINUTEN

Ja, je leest het goed. Met Vrij Trainen kun jij je work-out tijd zelf bepalen. Of je nou een korte 20min HIIT Work-Out doet of gaat voor een langere sessie. Het maakt niet uit. En dat 7 dagen in de week te boeken via ons boekingsysteem. 

VRIJ TRAINEN =
GEEN EURO KORTING

1 euro korting geldt niet voor Vrij Trainen. Enkel bij de groepslessen. 

Ron van EckRon van Eck
15:29 15 Feb 24
Linda KasteleinLinda Kastelein
10:18 11 May 23
Leuke/gezellige sportschool waar je elke training weer wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Alle trainers zorgen altijd voor alternatieven mocht een oefening niet helemaal lukken. Het plezier onderling zorgt ervoor dat je hier blijft trainen! Echt een aanrader.
Aimée MooimanAimée Mooiman
11:45 24 Apr 23
Impact45 is niet alleen dé plek in Woerden om te werken aan je fysieke gezondheid, maar het is ook echt een superfijne community waarin je je enorm welkom voelt. De trainers zijn allemaal onwijs aardig en vakbekwaam. Tijdens de trainingen is er echt aandacht voor je en wordt er goed gekeken naar hoe je de bewegingen uitvoert, zo word je echt beter. Het brede lesaanbod vind ik ook echt een voordeel. Er is altijd een work-out die bij je past. Aanrader dus!
Ronald EkelschotRonald Ekelschot
15:32 18 Apr 23
Sinds ruim een maand train ik drie keer per week bij Impact 45 en bij By Voorn (combi-abonnement). De bokstrainingen van Kafel, Nathaniël en Levi zijn super. Zij zorgen voor professionele begeleiding en een prettige sfeer. Ik voelde me meteen welkom. Het werkt denk ik aanstekelijk, want de deelnemers zijn ook gezellig en plezierig om mee te trainen. Het motiveert me om te blijven komen en alles te geven. Ik train nu voor het eerst ’s morgens en heb ontdekt dat ik me daarna de hele dag fit voel.Dikke aanrader om hier te sporten! Kom een proefles doen om het zelf te ervaren 🙂
Roberto MastRoberto Mast
15:08 16 Apr 23
Fijne sportschool voor alle niveaus met persoonlijke aandacht. Heerlijk om na drukke dagen te ontladen en aan je conditie te werken.
Lizet WoltersLizet Wolters
13:14 09 Feb 23
** Impact:45 ; voor lekker sporten, zelfvertrouwen, kracht, uithoudingsvermogen, maar vooral ook verbinding & plezier met mensen! **Opgericht door Kafel kan het bijna niet anders... verbinden en plezier hebben zijn bij Impact:45 belangrijke drijvers. En dat voel je! Als je binnenkomt voel je je direct 'welkom'. Juist als je voor de eerste keer komt zal Kafel (of één van de andere trainers) zorgen dat jij je welkom voelt.Je hoeft niet ergens speciaal goed in te zijn of sterk te zijn, meedoen is hier écht belangrijker dan winnen. Je moet natuurlijk wel op komen dagen ; ) Met regelmaat worden er 'spelletjes' gedaan om je uithoudingsvermogen en kracht te testen, niet zozeer tegen de ander als wel voor jezelf.Naast bokszaktraining zijn ook de Bootcamp en Bodyflow favoriet bij mij! Maar uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf ervaren... een proefles is zo geregeld.Ik hoop je gauw te ontmoeten!
Dominique PouwDominique Pouw
15:37 07 Feb 23
Heel gaaf om mee te doen met eigenlijk alles wat Kafel op sportgebied aanbiedt. De Bokszaktrainingen van Impact45 specifiek zitten vol energie, met leuke deelnemers en onwijs professionele trainers in een leuke en goed verzorgde gym. Ik zou Impact45 en haar trainers aan iedereen aanbevelen die iets wil doen op het gebied van sport en gezondheid.Mvgr. Dominique Pouw.
Linda van der LooLinda van der Loo
13:40 06 Feb 23
De sfeer die Kafel neer weet te zetten binnen Impact45 is top. Er heerst gelijkwaardigheid, sportiviteit en betrokkenheid. Iedereen mag op zijn eigen niveau meesporten en wordt uitgedaagd om zichzelf te overtreffen. Regelmatig spelen we na de training gezamenlijk nog even een potje tafeltennis :-)Er staat verschillende trainingen op het programma; zelf volg ik bootcamp, bokszaktraining, do-in yoga en bodyflow. De afwisseling is fijn, zowel qua inhoud als van trainers. Door de kleine groepen is er voldoende persoonlijke aandacht.Topplek om te sporten dus. En, elke training krijg je een euro terug. Het lijkt weinig, maar is toch héél tof om je eigen spaarhuisje -wat je van Impact45 krijgt- na elke training te kunnen vullen. Zo wordt trainen nog meer zichtbaar!
js_loader
DAAROM
VRIJ TRAINEN
GRATIS PROEFLES

Wil je een keer vrijblijvend meetrainen met een work-out? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op voor een gratis proefles.