Contact

Bij onze gym bieden we je de ultieme vrijheid om te trainen op jouw eigen manier. Eigen toegang tot de gym. Flexibele trainingsuren, train solo of samen met een maatje uit de community. Om jou goed op weg te helpen, krijg jij altijd een intake. Zo kunnen wij met onze kennis en expertise, jou helpen met het opzetten van een trainingschema. Daarnaast nemen we je graag mee in de uitleg van de apparaten en gebruik van onze toffe gym. 

WAAROM VRIJ TRAINEN?
  1. Onbeperkte Toegang tot Uitrusting: Onze gym is jouw fitnessspeeltuin, gevuld met apparatuur en ontspanning die je helpen jouw doelen te bereiken. Van kracht- en cardio-apparaten tot vrije gewichten en een functionele trainingsruimte, wij hebben alles om je te ondersteunen.

  2. Flexibele Trainingsuren: De work-outs zijn niet verplicht (wel een heerlijke aanvulling). Bij ons bepaal jij wanneer je komt trainen met ons eigen boekingsysteem. Onze deuren staan 7 dagen in de week voor je open, zodat je altijd kunt trainen op het moment dat het jou uitkomt.

  3. Train Alleen of samen: Vrij trainen betekent keuzevrijheid. Of je nu solo je grenzen wilt verleggen of samen met iemand uit de community wilt zweten, onze gym biedt ruimte voor beide opties. We moedigen de kracht van samen trainen aan, want samen bereik je meer.

  4. Community van Gelijkgestemden: In onze gym train je niet alleen; je wordt onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemden die allemaal werken aan hun doelen. Samen zorgen we voor motivatie en stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf te halen.
GEEN 45
MINUTEN

Ja, je leest het goed. Met Vrij Trainen kun jij je work-out tijd zelf bepalen. Of je nou een korte 20min HIIT Work-Out doet of gaat voor een langere sessie. Het maakt niet uit. En dat 7 dagen in de week te boeken via ons boekingsysteem. 

VRIJ TRAINEN =
GEEN EURO KORTING

1 euro korting geldt niet voor Vrij Trainen. Enkel bij de groepslessen. 

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.