Contact

By Voorn helpt om zo snel en duurzaam mogelijk blessure- en/of pijn vrij verder te kunnen. Met een jarenlange expertise in o.a. sportfysiotherapie en manuele therapie is er de benodigde kennis in huis om samen tot een oplossings- en onderhoudsplan te komen voor een beter, sterker en vitaler leven.

“Ik ken Kafel inmiddels al zo’n 3 jaar en in die tijd heeft hij mij en mijn gezin meerdere keren behandeld. Zowel een of tweemalige behandelingen om “iets los te maken” als langdurige trajecten als een herstel van een meniscus of heup operatie als chronische rugklachten. De combinatie van fysiotherapie en hersteltraining vind ik super. Kafel houdt je niet aan het lijntje maar werkt met een plan naar je herstel en dus “ontslag” als patient toe. Ik sta voor 100% achter Kafel als een super goede, betrouwbare en ook nog eens hele vriendelijke fysiotherapeut.”

Bij By Voorn sta jij als cliënt centraal. Jouw vraag en doel is onze missie. Om de kwaliteit van de praktijk te behouden en te kunnen blijven innoveren, hebben wij er bewust voor gekozen geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars.

Dit betekent dat jij onze nota indient bij jouw zorgverzekeraar. Zorgverzekeraars vergoeden 70% – 100% van de behandelingen, mits je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. 

Eerste behandeling
Screening, intake en onderzoek
45min – *€75

Vervolg behandelingen
30min – *€55

Rapport ten behoeve van letselschade
Opstellen van een schaderapport voor advocaten bij letselschade – €200,-

*Tarieven zijn inclusief reiskosten.
*Buiten de Randstad tarief in overleg.

Impact:45 komt als praktijk aan huis bij jou (of op gewenste locatie). Wil je een behandeling of intake boeken? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je intake of behandeling.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.