Contact

Geld verdienen terwijl je sport? Het kan tijdens de Yoga of Pilates training van Impact:45 in Woerden! In slechts 45 minuten werk jij aan jezelf én je portemonnee.

WAAROM
BODYFLOW?

Body flow is dé combinatie van Yoga en pilates op muziek

Een goede mix van Tai CHi, Yoga en Pilates. De les vermindert stress en verbetert je welzijn. Bodyflow zorgt voor meer flexibiliteit, (core)power en balans in lichaam en geest.

45
MINUTEN

Ja, je leest het goed. 45 minuten: dat is alles wat je nodig hebt om aan je fysieke en mentale gezondheid te werken. Bij Impact:45 draait het om effectief en doelgericht trainen.

De Bodyflow les vind iedere donderdagochtend plaats om 09.30uur.

MEER TRAINEN =
MEER KORTING

Twijfel je nog? Impact:45 is dé gym in Woerden waar je beloond wordt voor je work-out. Om jou te motiveren ontvang je na elke work-out één euro korting, fysiek in je hand. Waarom? Zo gaat sporten een nieuwe gewoonte worden.

Je hebt dus zelf in de hand wat jouw abonnement per maand kost. Een goede stok achter de deur om te starten met trainen en het ook vol te houden.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.