Contact

Ron van EckRon van Eck
15:29 15 Feb 24
Linda KasteleinLinda Kastelein
10:18 11 May 23
Leuke/gezellige sportschool waar je elke training weer wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Alle trainers zorgen altijd voor alternatieven mocht een oefening niet helemaal lukken. Het plezier onderling zorgt ervoor dat je hier blijft trainen! Echt een aanrader.
Aimée MooimanAimée Mooiman
11:45 24 Apr 23
Impact45 is niet alleen dé plek in Woerden om te werken aan je fysieke gezondheid, maar het is ook echt een superfijne community waarin je je enorm welkom voelt. De trainers zijn allemaal onwijs aardig en vakbekwaam. Tijdens de trainingen is er echt aandacht voor je en wordt er goed gekeken naar hoe je de bewegingen uitvoert, zo word je echt beter. Het brede lesaanbod vind ik ook echt een voordeel. Er is altijd een work-out die bij je past. Aanrader dus!
Ronald EkelschotRonald Ekelschot
15:32 18 Apr 23
Sinds ruim een maand train ik drie keer per week bij Impact 45 en bij By Voorn (combi-abonnement). De bokstrainingen van Kafel, Nathaniël en Levi zijn super. Zij zorgen voor professionele begeleiding en een prettige sfeer. Ik voelde me meteen welkom. Het werkt denk ik aanstekelijk, want de deelnemers zijn ook gezellig en plezierig om mee te trainen. Het motiveert me om te blijven komen en alles te geven. Ik train nu voor het eerst ’s morgens en heb ontdekt dat ik me daarna de hele dag fit voel.Dikke aanrader om hier te sporten! Kom een proefles doen om het zelf te ervaren 🙂
Roberto MastRoberto Mast
15:08 16 Apr 23
Fijne sportschool voor alle niveaus met persoonlijke aandacht. Heerlijk om na drukke dagen te ontladen en aan je conditie te werken.
Lizet WoltersLizet Wolters
13:14 09 Feb 23
** Impact:45 ; voor lekker sporten, zelfvertrouwen, kracht, uithoudingsvermogen, maar vooral ook verbinding & plezier met mensen! **Opgericht door Kafel kan het bijna niet anders... verbinden en plezier hebben zijn bij Impact:45 belangrijke drijvers. En dat voel je! Als je binnenkomt voel je je direct 'welkom'. Juist als je voor de eerste keer komt zal Kafel (of één van de andere trainers) zorgen dat jij je welkom voelt.Je hoeft niet ergens speciaal goed in te zijn of sterk te zijn, meedoen is hier écht belangrijker dan winnen. Je moet natuurlijk wel op komen dagen ; ) Met regelmaat worden er 'spelletjes' gedaan om je uithoudingsvermogen en kracht te testen, niet zozeer tegen de ander als wel voor jezelf.Naast bokszaktraining zijn ook de Bootcamp en Bodyflow favoriet bij mij! Maar uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf ervaren... een proefles is zo geregeld.Ik hoop je gauw te ontmoeten!
Dominique PouwDominique Pouw
15:37 07 Feb 23
Heel gaaf om mee te doen met eigenlijk alles wat Kafel op sportgebied aanbiedt. De Bokszaktrainingen van Impact45 specifiek zitten vol energie, met leuke deelnemers en onwijs professionele trainers in een leuke en goed verzorgde gym. Ik zou Impact45 en haar trainers aan iedereen aanbevelen die iets wil doen op het gebied van sport en gezondheid.Mvgr. Dominique Pouw.
Linda van der LooLinda van der Loo
13:40 06 Feb 23
De sfeer die Kafel neer weet te zetten binnen Impact45 is top. Er heerst gelijkwaardigheid, sportiviteit en betrokkenheid. Iedereen mag op zijn eigen niveau meesporten en wordt uitgedaagd om zichzelf te overtreffen. Regelmatig spelen we na de training gezamenlijk nog even een potje tafeltennis :-)Er staat verschillende trainingen op het programma; zelf volg ik bootcamp, bokszaktraining, do-in yoga en bodyflow. De afwisseling is fijn, zowel qua inhoud als van trainers. Door de kleine groepen is er voldoende persoonlijke aandacht.Topplek om te sporten dus. En, elke training krijg je een euro terug. Het lijkt weinig, maar is toch héél tof om je eigen spaarhuisje -wat je van Impact45 krijgt- na elke training te kunnen vullen. Zo wordt trainen nog meer zichtbaar!
js_loader

TIME TO

MAKE AN IMPACT

Impact45 is er voor iedereen die streeft naar een beter leven, maar daar soms een zetje voor nodig heeft. Dit doen we door middel van bokszaktrainingen, workshops en vitaliteitsprogramma’s. Je kiest zelf wat het beste bij jou past. Eén ding is zeker: we werken samen aan het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid. Niet voor even, maar voor de lange termijn.

Een keertje vrijblijvend meetrainen om te zien of Impact:45 bij jou past? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen omtrent je proefles.